Arhiv novic


NOVICA

Sodelujte v novi nagradni igri na Facebooku

14. July 2021

Vabljeni, da sodelujete v novi nagradni igri na Facebooku SVETA BILANC. Tokrat bosta dva srečna nagrajenca prejela steklenico za vodo.

NOVICA

Brezplačni webinarji za podjetnike v mesecu juliju

12. July 2021

V poletnih mesecih smo pripravili kar nekaj aktualnih webinarjev za podjetnike. Ogledate si jih lahko na naši facebook strani ali You Tube kanalu. Vabljeni k ogledu!

NOVICA

NOVA FACEBOOK NAGRADNA IGRA

14. June 2021

Vabimo vas na našo Facebook stran, kjer smo pripravili novo poletno nagradno igro. 

NOVICA

Brezplačni webinar za podjetnike

07. June 2021

Brezplačni sklop spletnih webinarjev za podjetnike, ki so na začetku svoje poti ali tiste podjetnike, ki že dolgo stopajo po samostojni podjetniški poti.

NOVICA

SPREMLJAJTE NAS TUDI NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

05. May 2021

Na vseh družbenih omrežjih spodbujamo sledilce k sodelovanju. Na facebooku redno potekajo nagradne igre, kjer smo do sedaj razveselili že številne z nagradami SVETA BILANC.

NOVICA

V SVETU BILANC JE VAŠ USPEH NAŠA SKRB

20. April 2021

SVET BILANC sestavlja mlada ekipa za vodenje komerciale ter kadrovanje z računovodstvom, ki ima 25 let izkušenj s tega področja. Naše glavno vodilo je zadovoljstvo strank, ki ga dosegamo z našo mladostno zagnanostjo.

NOVICA

Podjetniki ali za vas dobro poskrbijo?

20. April 2021

Postati, biti in ostati dandanes na podjetniški poti je trd oreh. Predani delu in poti, ki ste si jo kot podjetnik zastavili ovirajo dandanes številne situacije, vse od teh povezanih z pandemijo covida do tistih birokracijskih. Vendar ni vse vedno le črno- belo, če imate ob sebi poslovne partnerje, ki skrbno poskrbijo za vas. V SVETU BILANC je vaš uspeh naša skrb.